Fiskerejser

Norge - Vinterdrømme om laks og havørred

Email Udskriv PDF

Norge og laks hænger uløseligt sammen: Her kan man stadig fange den store blanke laks og i de senere år, er også den norske havørred kommet i fluefiskerens fokus.

Men Norge har meget mere at byde på, en fantastisk natur som varierer fra område f.eks. Vestlandet som ligger vores hjerte nært, pga. den dramatiske natur med høje bjerge og dybe dale med klare grønne og blå elve. Det var her englænderne startede det traditionsrige laksefiskeri – rester som vi nu fisker på...

Norge har også et super stalling fiskeri i Øst i grænseområderne op til Sverige samt i Nordnorge. Fluefiskeri efter sej, lubbe, makrel, Havørred og laks i fjordene, er også en god måde at få god action på fluestangen.

Følg med til nogle af vores favoritvande med et meget varieret fluefiskeri til priser
fra 10 til 1.000 kr. om dagen!

     
 

 
 

Sverige - et eldorado for fluefiskeren

Email Udskriv PDF

Sverige kan tilbyde et utal af fiskemuligheder for mange forskellige former for fluefiskeri. Geddefluefiskeri i søer, åer og Skærgård, laksefiskeri i mange vande og kystfluefiskeri på Sydsvenske Kysten efter store havørreder.

Hertil kommer fjeldfiskeri efter stalling, rødding og ørred i bl.a. Lapland med sin unikke fauna samt fiskeri i de store skovområder hvor man ofte kan se elg og bæver under fiskeri. Sverige har også fornuftige priser, det koster ikke en bondegård at komme ud med fly eller helikopter på jagt efter de unikke oplevelser.

Vi har udvalgt nogle af vores egne favoritområder, hæng med ud med fluestangen på de kommende sider.

     
 

 
 

Grønland - Oplevelser og fluefiskeri

Email Udskriv PDF

Når man begiver sig til denne forunderligt smukke ø, skal man huske, at have ekstra tid til andre oplevelser end fiskeri. Du skal afsætte tid til at vandre ud og komme utroligt tæt på vilde dyr som Moskus, Vild Ren, Polar Ræv, Havørn, Ravne - den eneste du skal glemme er Isbjørn!

Læs mere

Lough Corrib maj 2005

Email Udskriv PDF

Det var med forventningens glæde at vi atter sejlede ud på Lough Corrib i midten af maj måned. Majfluesæsonen var startet og vores fluestænger, var monteret med flydeliner og majflue imitationer. Vi ramte dog ikke de helt store hatches med stor aktivitet dette år. Der måtte arbejdes for fisken, men det er en uforglemmelig oplevelse, at fange disse smukke ørreder på tørfluer. At fiske disse store vandoverflader i skiftende lys, er ganske anstrengende for øjet.

Læs mere

River Opala

Email Udskriv PDF

11 tidszoner og ca. 15 timers flyrejse mod øst til Petropavlovsk der hvor Stillehavet rammer det østligste Rusland, oplevede Peter Norsker et fantastisk fluefiskeri sammen med et hold danske fiskere på Opala River.

For at komme videre ud til Opala River, måtte vi benytte en af de store russiske MI 8– helikoptere og efter en times flyvetur over helt fantastiske uberørte naturområder, landede vi ved bredden af Opala River. Langs med elvens breder findes et utal af stier, som er lavet af de russiske bjørne. Kamchatka har en bjørnebestand på mange tusinde individer og overalt langs med Opala River, finder man spor fra bjørn.
 

Læs mere

Side 2 ud af 6

 
 
 
 

Produkter

left direction
right direction
Phantom 9´ AFTM 6- 2 delt
  En lettere havørredstang til forårsfiskeri på lavt vand, Fiskeri efter mindre havørreder i s...
Signature 7´6 AFTM 5 – 4 delt
En ægte allrounder til det lette fiskeri, handy længde til åen og perfekt at have med på turen...
Traveller 9 AFTM 7 - 4 delt ” Explorer ”
En perfekt allround stang til alt fiskeri med udvalgte liner som WF og Teeny f.eks. 130. Grønland...
Traveller 9 AFTM 9 – 3 delt ”Blue Explorer”
Fisker du laks med enhånds fluestang? Ja, så er denne skabt til dig. Inkluder Steelhead, Bones m...
Salmon 12 AFTM 8 – 3 delt
Denne stang er ikke kun en af de letteste tohåndsstænger på markedet. Den sætterOgså ny stand...
Phantom 10 AFTM 7 – 3 delt
Klassisk opbygget med Hopkins og Holloway fittings på øjer, Amerikansk saltvandshjulholder i gun...