Fiskerejser

Natfiskeri efter havørred i Vestnorges fjorde

Email Udskriv PDF

På vejen ud af Frisland (Bergen lufthavn) ser Lars og jeg vores gamle ven Peter vinke op til os. Vi får hurtigt bagagen ud af lufthavnen og får os smidt ind i Peters bil. Det er lidt af en svir at rejse så langt på under 2 timer og nu er vi allerede på vej ud til vores fiskeplads. På vejen ud af Frisland (Bergen lufthavn) ser Lars og jeg vores gamle ven Peter vinke op til os. Vi får hurtigt bagagen ud af lufthavnen og får os smidt ind i Peters bil. Det er lidt af en svir at rejse så langt på under 2 timer og nu er vi allerede på vej ud til vores fiskeplads. Vores chauffør har norgesrekorden på fluefanget Lyr (lubbe) og vi skal bl.a. fiske på dette revir. Som altid, hænger der regntunge skyer over Bergen, mens vi kører nordover mod vores fjordområde. Peter er i glimrende humør, da han mener at regnen der nu pisker ned, vil være til fiskeriets fordel.

Læs mere

Pink Salmon fiskeri på Campbell River BC

Email Udskriv PDF

Solen skinner og vi er spændte på om vores lokale guider kan tilbyde os noget acceptabelt fiskeri, for det er varmt og der er ikke meget vand i Campbell River.

Vi går igennem skoven og prøver et par pladser, men der er meget lidt vand, så vi må videre længere opstrøms til større og mere traditionelle holding pools. Her i et perfekt sving kan vi se et stort antal Pink Salmon - laksen som altid kommer i stort antal og sjældent bliver over 3 – 4 kg.

Læs mere

Vestgrønlands Havgående Fjeldørred

Email Udskriv PDF

Fjeldørrederne i Kangia River er næsten alle blanke med gule og violette farvetegninger særligt på bugen. Når ørreden har stået lidt længere tid i elvsystemet, bliver den nærmest helt dyb/orangerrød som en Rappala Wobler. Denne individuelle forskel i farvetegningerne giver fiskeriet ekstra kolorit samt fortæller fiskeren, hvor længe ørreden har opholdt sig i elven.

Læs mere

Pitt River Lodge BC

Email Udskriv PDF

I nærhed af millionbyen Vancouver i British Columbia, ligger Pitt River fuldstændig uberørt i smuk natur med en solid opgang af flere forskellige laksearter samt Bull Trout og Steelhead.

For at komme ud til Pitt River Lodge, må man have en aftale og så flyve eller sejle ud i området, det ligger beskyttet fra alfa vej. Vandflyveren lander i udmundingen i en del af det store vandsystem til Fraser River, som har verdens største opgang af bl.a. Sockeye laks. Herinde er det naturligt, at se sort bjørn og Hvidhovedet ørn. Om vinteren ser man af og til fodspor af puma …

Læs mere

Sockeye Laks i Fraser Systemet

Email Udskriv PDF

Fraser River systemet i BC har verdens største bestand af Sockeye laks, der også er kendt under navnet Rødlaks, da de markant skifter form og farver, når de kommer op i ferskvand. Hannerne skifter fuldstændigt farve og selve kæben forandrer sig til en lang kroget mund, det ser dramatisk ud i det klare vand.

Læs mere

Flere artikler...

Side 5 ud af 6

 
 
 
 

Produkter

left direction
right direction
Phantom 9´ AFTM 6- 2 delt
  En lettere havørredstang til forårsfiskeri på lavt vand, Fiskeri efter mindre havørreder i s...
Signature 7´6 AFTM 5 – 4 delt
En ægte allrounder til det lette fiskeri, handy længde til åen og perfekt at have med på turen...
Traveller 9 AFTM 7 - 4 delt ” Explorer ”
En perfekt allround stang til alt fiskeri med udvalgte liner som WF og Teeny f.eks. 130. Grønland...
Traveller 9 AFTM 9 – 3 delt ”Blue Explorer”
Fisker du laks med enhånds fluestang? Ja, så er denne skabt til dig. Inkluder Steelhead, Bones m...
Salmon 12 AFTM 8 – 3 delt
Denne stang er ikke kun en af de letteste tohåndsstænger på markedet. Den sætterOgså ny stand...
Phantom 10 AFTM 7 – 3 delt
Klassisk opbygget med Hopkins og Holloway fittings på øjer, Amerikansk saltvandshjulholder i gun...